Wij zetten je graag in de spotlight!

 
 

Tot Morgen!

Kleinkunst met een Aalsterse knipoog!


Tot Morgen behoort tot een van die weinige Aalsterse bands die al een hele poos meedraaien (1998). En wat meer is, ze zingen sinds jaar en dag in het Nederlands. De stem van zanger Jan-Bart Vergeylen is op en top kleinkunst, het genre onder het welke je hen het best kan plaatsen. 


Verwacht geen reeks covers, maar een gevarieerd gamma eigen songs, hier en daar aangevuld met een welgeplaatste cover en doorspekt met een kwinkslag van de mondige frontman. In 2012-2013 bewees Tot Morgen tot wat ze in staat zijn. Ze toerden een jaar lang met een eigenwijze show rond het oeuvre van Louis Paul Boon: een gevuld programma te worden, waarin fragmenten uit het werk van Boon in verband gebracht worden met de liedjes van Tot Morgen. Speciaal voor de gelegenheid heeft Tot Morgen ook een paar nieuwe liedjes geschreven waarbij teksten van Boon als songtekst werden gebruikt. 


Verwacht je verder aan literaire en interactieve momenten tussendoor, en wie Tot Morgen al kent, weet dat je er de humor gratis bijkrijgt!


Band:Tot Morgen! Tot Morgen! op Facebook


Foto

 

Video