Wij zetten je graag in de spotlight!

 

Triple D

Zondag 16 november 2014, 15u

GC De Volkskring, Lede

VVK: 14 euro - 12 euro (-26/65+) (inclusief 3 euro servicekosten per ticket)

Kassa: 15 euro


 

Op zondag 16 november kan je in GC De Volkskring terecht voor Dans van hoog niveau. Verwacht je aan wervelend beeld, bijzondere choreografie├źn en muziek die je in de juiste stemming brengt.


Jonge dansers van Ballet Lede verzorgen het voorprogramma: ze zullen je versteld laten staan van hun dansvermogen! Eigen Leedse Balletkweek om trots op te zijn.


Daarna volgt de hoofdbrok, een voorstelling opgebouwd uit 3 delen.


Infobeast : een snelle mix van beeld en dans met 5 professionele danseressen, in een choreografie van Sara Delen.


Olla! Vogola! : een choreografie over de conflicten in moeder-dochter relaties. Herkenbaar en wervelend, maar tegelijkertijd ook heel boeiend.

Dans wordt gebracht door Stefanie Van Impe, Kimberley Vandriessche (leerkrachten dans Ballet Lede) en vier dansers van Ballet Lede, in een choreografie van Sara Delen.


Triple D tenslotte zweeft naar een andere snelheid: krachtig afgewerkte beweging, vloeiende stromen, dans en muziek opnieuw hand in hand. Stefanie Van Impe, Kimberley Vandriessche en Sara Delen dansen dit derde deel samen met enkele leerlingen van ballet Lede, in een choreografie van Stefanie Van Impe, Kimberley Vandriessche en Sara Delen.


Kortom, Triple D bezorgt je een dansavond om van te genieten en zoals je het nog nooit eerder zag in GC De Volkskring!