Wij zetten je graag in de spotlight!

 

Lang en Gelukkig

Familievoorstelling (8+) van TONEELATELIER AALST

 

Toneelatelier Aalst brengt wegens grote interesse nogmaals Lang en Gelukkig, deze keer in GC De Volkskring (Lede). Het stuk is een familievoorstelling voor jong en oud (vanaf 8 jaar).


Lang en Gelukkig

Een sprookjesboek dat tot leven komt! Of heeft er iemand de verhalen vakkundig door elkaar gehusseld? Het is in ieder geval een verzameling van klassieke sprookjes en een parade aan bekende sprookjesfiguren. Een mengsel van slapstick, meezingers en magische transformaties. Niets is wat het lijkt. Alle ontwikkelingen komen tot een climax op het Grote Bal. Een voorstelling voor jong én oud. waarbij je mag meezingen, de helden op het toneel mag waarschuwen voor dreigend gevaar, of eindeloos kunt kibbelen met de gemene snoodaards.

Samen met Marille Labohm speelt TAL de ideale feestvoorstelling voor het hele gezin. Wees gewaarschuwd: theatraal vuurwerk spactaculaire acts of heerlijk flauwe grappen worden niet geschuwd! Eind vorig jaar werd deze voorstelling al een aantal keer gespeeld voor een uitverkochte zaal in Aalst. Wie deze toen gemist heeft krijgt nu opnieuw de kans om het live mee te maken!


"Het was een sprankelende voorstelling, kleinzoontjes genoten en oma genoten :-) TOP!" 

- Roos N.


"Jullie waren geweldig, proficiat!"

- Kelly D.S.

 
Bestel tickets
 
 

AUTEUR

Don Duyns

Regie

Mareille Labohm

Cast

Bart Ideler

Hilde Verhoeven

Jozefien Goedgezelschap

Kim Eeckhout

Liesbeth De Pelsemaeker

Roxanne Keymeulen

Staf De Koninck

Wouter De Vos

...

 

IN BEELD

Fotografie: Tim De Backer