Rock Lede 2016 zit in een nieuw kleedje met een ruimer terrein, foodtrucks en een zithoek!

 

Gepresenteerd door

 

ROCK Lede 2015

Rock Lede 2015 bouwde verder op het bestaande concept van kwalitatieve muziek en eten & drinken aan democratische prijzen.


Rock Lede (08/08/15)

De line-up van Rock Lede was zeer gevarieerd en bestond uit intieme luisterpop, alternative rock, indie-rock, beats, raps en bombastische two-tone ska van de jaren 80. 

We begonnen rustig met de 4-koppige band Sweetsalt uit Erembodegem. Nadien mocht het wat meer rocken met Wildlife, gevolgd door The Geraldines. Iets na 22u was de eerste hoofdact aan de beurt: Gloria Boateng zette de tent op z'n kop. Wie ze reeds kendde wist dat het een feestje ging worden, en wie nog nooit van Gloria gehoord had kon er achteraf niet over zwijgen. De dag werd afgesloten met two-tone ska band The Skadillacs die er een zwetende boel van maakten. Volgend jaar meer van dat!


Bekijk de volledige line-up van Rock Lede 2015
 
 
 

KINDERFESTIVAL (07/08/15)

Het 2de kinderfestival was een groot succes dankzij de goedgezinde weergoden en een weide vol spelende kinderen. Niet alleen ouders met kroost maar ook verschillende speelpleinen en jeugdbewegingen vonden dit keer de weg naar ons festival. Door deze massale opkomst was het soms wat over de koppen lopen, iets waar we zeker rekening mee houden tijdens de volgende editie!

Deze editie bestond o.a. uit Goochelaar Jahon (bekend van VTM Kzoom), kinderdisco (met Dance Fever Lede), een ballonplooier, verschillende springkastelen, gekke kapsels, een schminkstand, en natuurlijk ook ijsjes en popcorn.
 
 
Rock Lede 2015 Facebook evenement
2e Kinderfestival Facebook evenement
Rock Lede dankt... Sponsors Rock Lede 2016