Wij zetten je graag in de spotlight!

 


VRIJDAG 9 juni 2017 OM 20U • DE BRON, LEDE • 20 EURO PER PLOEG (4 PERS.)


‘Tinitiatief Quizt’ was in 2016 de eerste algemene quiz die TiniTiaTief in elkaar stak, na vijf succesvolle edities van de film- en muziekquiz ‘Beat in a TV Box’. De eerste editie van ‘TiniTiaTief Quizt’ was meteen een voltreffer: 60 ploegen streden in een volle zaal ‘De Bron’ voor de overwinning. En dat smaakt uiteraard naar meer…


Het thema van de tweede editie is ‘De 8 van Lee’. Dit verwijst in eerste instantie naar het aantal volwaardige rondes dat je krijgt voorgeschoteld, maar geeft ook nog een extra hint weg over de inkleding en opbouw van onze quiz. We staan er immers op om het concept quiz steeds op een andere manier te benaderen, of er een leuke extra insteek aan te geven. Amusementswaarde dragen we hoog in het vaandel :)


Maar wees niet bang: dit bepaalt allerminst de inhoud van de vragen! Dus noteer vrijdag 9 juni 2017 in je agenda en verdiep je alvast in alle mogelijke uiteenlopende thema’s.


Je kan je ploeg online inschrijven via het inschrijvingsformulier. Deelnemen kost 20 euro en 1 ploeg mag uit maximum 4 personen bestaan.


Wie in koerstenue komt (koerstruitje én koerspet) ontvangt een gratis consumptie ;)


Concreet:


TiniTiaTief Quizt, u toch ook?

 
Bestel tickets