Wij zetten je graag in de spotlight!

 

Met de medewerking van...

 

Avondlicht

Onze topact is het muzikale alter ego van Matthias Dziwak. Net als zijn bekende stadsgenoot én vriend "Oaktree" (ze werkten oa samen aan de ‘Amalgamation' en ‘Chapters'-releases van laatstgenoemde) grossiert Avondlicht in abstracte, filmische, warme elektronica die zich moeilijk laat beschrijven of in hokjes duwen.


Voor de verstokte ‘namedroppers'; het eigenste universum van Avondlicht bevindt zich ergens in de buurt van internationale helden als Nils Frahm, Jon Hopkins of Peter Broderick. Doch geen paniek indien deze namen u niets zeggen; het gaat gewoon om prachtige muziek....


In het najaar van 2015 bracht Avondlicht zijn eerste eigen ep uit (‘Embrace'). Deze werd unaniem lovend ontvangen. Met oa -terecht- enthousiaste recensies in De Standaard en Rifraf.
Live wordt Dziwak bijgestaan door een drummer en was hij recent oa te zien als voorprogramma van internationale groepen in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt,...


We zijn dan ook heel fier dat we Avondlicht konden strikken voor Indietronicfest in Lede, vooraleer hij met zijn originele muziek de internationale erkenning krijgt die hij zeker verdient!


Avondlicht op Facebook Avondlicht op Soundcloud

 

Preview